Online Events

Livestreams, Webinars & Hybride Events

Een online event is een sterk medium om je boodschap bij de juiste doelgroep over te brengen. Door het toevoegen van interactieve modules kun je kijkers écht mee laten doen waardoor je niet alleen maar aan het zenden bent. Daarnaast zijn de mogelijkheden groot: congressen, seminars, discussiepanels, talkshows, voor elke event is er een online variant te organiseren.

Met onze kennis en ervaring in de evenementenbranche helpen we je graag met het organiseren van je online of hybride event. We denken met je mee vanaf het begin, stellen de juiste vragen, luisteren, kijken, voelen en komen met een concept dat het verhaal op de beste manier overbrengt. Ons doel: een online event met maximale impact.

Waarom een online event?

  • Groot bereik
  • Interactief
  • Direct inzicht in kijkgedrag
  • Content die blijft bestaan
CA1_9357

HOGE KWALITEIT

Het organiseren van professioneel online event vraagt om een goede voorbereiding. Een weldoordacht concept, programma, filmscript, decor, regie, belichting, geluid, meerdere camera’s, graphics, instarts van content, etc. Op alle vlakken streven we naar het hoogst haalbare. We gaan voor een livestream met maximale impact. Zonder haperingen, slecht beeld of ongemakkelijke stiltes. Waardoor alles klopt, op dat ene moment.

WE DENKEN MET JE MEE

Wij denken met je mee over hoe je online event er uit moet gaan zien. Want naast dat technisch alles staat, moet de inhoud ook kloppen. Welke impact moet je event hebben? Welke boodschap wil je overbrengen, en hoe gaan we die het beste vertalen? Samen komen we tot de kern.

TEAM VAN PROFESSIONALS

Een crew van professionals staat voor je klaar. Zij ondersteunen je voor, tijdens en na het online event. Vanaf programma-advies tot de aftiteling werk je samen met één aanspreekpunt.

BIJ JULLIE OF BIJ ONS

Heb je op kantoor of werkplek een geschikte, veilige ruimte om te gebruiken? Dan komen we graag naar je toe. Van vrijwel elke ruimte weten we een professioneel ogende setting te maken. 

Je bent ook welkom in een van onze partner studio’s. We beschikken over een netwerk van verscheidene locaties. Zit de juiste locatie er niet tussen dan gaan wij voor je op zoek.

KAARTVERKOOP

Verkocht je eerder tickets voor je offline event? Voor je online event kan dat ook. In samenwerking met Ik Ben Aanwezig is er speciaal voor online events een ticketservice ontwikkeld. Unieke ticketlinks geven de kaartkoper exclusief toegang tot het online event. Als organisator bepaal jij de ticketprijs. Draag je concept uit met een ticketshop in (huis)stijl en benader bezoekers achteraf met een bedankje. Alle gegevens worden opgeslagen en je hebt een mooie verzameling aan data waar je in de toekomst mee vooruit kunt. Deze service is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. 

RADIO MACARONI

Met Radio Macaroni maakten we 32 live programma’s die we online uitzonden. Talkshows, spelshows, dance acts, live bands, alles om de Nijmeegse thuisblijver in Coronatijd van de nodige positiviteit te voorzien.

Meer projecten zien? Neem een kijkje in ons portfolio.

OOK NA AFLOOP STAAN WE VOOR JE KLAAR

Na de uitzending heb je een bulk aan nieuwe content. Met de high quality beelden die voortkomen uit de stream kunnen we mooie edits maken die je voor meerdere doeleinden kan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een promo voor je volgende live event, die je kunt delen op al je socials of op je website. De stream blijft online beschikbaar en is altijd terug te kijken.

DE EERSTE STAP

Een online event organiseren vraagt om een goede voorbereiding en is voor velen een spannende stap. Wij helpen je graag en kunnen met onze kennis en ervaring jouw event vlekkeloos laten verlopen. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We doen ons best om binnen een dag antwoord te geven.
Wil je direct contact? Bel ons!  We zijn van maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30  telefonisch bereikbaar. 

+31 (0)248455316

info@great-things.nl

Lees ook: aan de slag met interactieve online events