Online Events

Livestream Organiseren

Online op een innovatieve manier ruimte bieden aan events is voor ons niets nieuws: we hebben ruime ervaring in het organiseren van livestreams. In deze tijden organiseren we dan ook graag livestreams voor events die niet meer offline gehouden kunnen worden. 

Livestreams en webinars zijn een oplossing voor organisatoren van congressen, seminars, discussiepanels, presentaties en alle andere (zakelijke) evenementen.

WAAROM LIVESTREAMEN?

 • GROOT BEREIK
 • INTERACTIEF
 • DIRECT INZICHT IN KIJKGEDRAG
 • CONTENT DIE BLIJFT BESTAAN
Naamloos-1_0002s_0001_Laag 1_

HOGE KWALITEIT LIVESTREAM

Het organiseren van professionele livestreams vraagt om een goede voorbereiding. Een weldoordacht concept, programma, filmscript, decor, regie, belichting, geluid, meerdere camera’s, graphics, instarts van content, etc. Op alle vlakken streven we naar het hoogst haalbare. We gaan voor een livestream met maximale impact. Zonder haperingen, slecht beeld of ongemakkelijke stiltes. Waardoor alles klopt, op dat ene moment.

WAT IS ER NODIG?

Het aantal personen in beeld is de belangrijkste factor. Dat aantal bepaalt hoe groot de ruimte moet zijn en hoeveel camera’s, techniek en crew er nodig zijn. Wij zijn flexibel. De project setup wordt aangepast aan wat voor jouw event nodig is.

WE DENKEN MET JE MEE

Wij denken met je mee over hoe je livestream er uit moet gaan zien. Want naast dat technisch alles staat, moet de inhoud ook kloppen. Welke impact moet je event hebben? Welke boodschap wil je overbrengen, en hoe gaan we die het beste vertalen? Samen komen we tot de kern.

TEAM VAN PROFESSIONALS

Een crew van professionals staat voor je klaar. Zij ondersteunen je voor, tijdens en na het online event. Vanaf programma-advies tot de aftiteling werk je samen met één aanspreekpunt.

KAARTVERKOOP

Verkocht je eerder tickets voor je offline event? Voor je online event kan dat ook. In samenwerking met Ik Ben Aanwezig is er speciaal voor online events een ticketservice ontwikkelt. Unieke ticketlinks geven de kaartkoper exclusief toegang tot het online event. Als organisator bepaal jij de ticketprijs. Draag je concept uit met een ticketshop in (huis)stijl en benader bezoekers achteraf met een bedankje. Alle gegevens worden opgeslagen en je hebt een mooie verzameling aan data waar je in de toekomst mee vooruit kunt. Deze service is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. 

INTERACTIE

De nieuwste technieken zorgen ervoor dat we je event op meerdere kanalen tegelijk kunnen uitzenden. Interactieve tools betrekken je publiek bij het programma en geven de kijker het gevoel er écht bij te zijn. Zo kunnen kijkers bijvoorbeeld chatten en vragen insturen die direct beantwoord worden door de presentator. Of kun je door het gebruik van een poll meteen de mening van de kijker peilen. Het publiek wordt actief betrokken bij het programma.

BIJ JULLIE OF BIJ ONS

Heb je op kantoor of werkplek een geschikte, veilige ruimte om te gebruiken? Dan komen we graag naar je toe. Van vrijwel elke ruimte weten we een professioneel ogende setting te maken. Je bent ook welkom in onze livestream studio in Nijmegen. Die is instapklaar en ruim genoeg om veilig te werken.

BASISPAKKET

Een allround livestream begint met onderstaande set-up:

 • Corona-proof studio (450m2)
 • Huiskamer meubilair en decor (andere opties mogelijk)
 • Regisseur (incl. creatief en inhoudelijk advies)
 • Twee 4K studio camera’s (1 bemand, 1 onbemand)
 • Stream, licht-, geluidsapparatuur & crew
 • Basic graphics in huisstijl
 • Livestream in je eigen webomgeving en/of naar alle gewenste social kanalen
 • Eigen content als slides, foto’s of video’s toevoegen
 • Live viewer chat
 • Statistieken
 • DIY Corona-proof visagie setjes

RADIO MACARONI

De afgelopen weken maakten we met Radio Macaroni 32 live programma’s die we online uitzonden. Talkshows, spelshows, dance acts, live bands, alles om de Nijmeegse thuisblijver in Coronatijd van de nodige positiviteit te voorzien. En voor onszelf natuurlijk de ideale manier om te experimenteren en de live producties te verfijnen. Want wat werkt wel en wat niet, als je live online net zoveel impact en interactie wilt als anders.

Meer projecten zien? Neem een kijkje in ons portfolio.

OOK NA AFLOOP STAAN WE VOOR JE KLAAR

Na de uitzending heb je een bulk aan nieuwe content. Met de high quality beelden die voortkomen uit de stream kunnen we mooie edits maken die je voor meerdere doeleinden kan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een promo voor je volgende live event, die je kunt delen op al je socials of op je website. De stream blijft online beschikbaar en is altijd terug te kijken.

DE EERSTE STAP

Een professionele, interactieve livestream organiseren vraagt om een goede voorbereiding en is voor velen een spannende stap. Wij helpen je graag en kunnen met onze kennis en ervaring jouw livestream vlekkeloos laten verlopen. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We doen ons best om binnen een dag antwoord te geven.
Wil je direct contact? Bel ons!  We zijn van maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30  telefonisch bereikbaar 

+31 (0)248455316

info@great-things.nl

“Met onze jaren ervaring in de filmproductie wereld, evenementen en livestreams helpen we je graag met jouw evenement van offline naar online om te buigen.”