Online Events

Livestreams, Webinars & Hybride Events

Online op een innovatieve manier ruimte bieden aan events is voor ons niets nieuws: we hebben ruime ervaring in het organiseren van online events. In deze tijden organiseren we dan ook graag livestreams, webinars of hybride events voor evenementen die niet meer offline gehouden kunnen worden. 

Livestreams, webinars en hybride events zijn een oplossing voor organisatoren van congressen, seminars, discussiepanels, presentaties en alle andere (zakelijke) evenementen.

WAAROM EEN ONLINE EVENT?

 • GROOT BEREIK
 • INTERACTIEF
 • DIRECT INZICHT IN KIJKGEDRAG
 • CONTENT DIE BLIJFT BESTAAN
Naamloos-1_0002s_0001_Laag 1_

HOGE KWALITEIT

Het organiseren van professioneel online event vraagt om een goede voorbereiding. Een weldoordacht concept, programma, filmscript, decor, regie, belichting, geluid, meerdere camera’s, graphics, instarts van content, etc. Op alle vlakken streven we naar het hoogst haalbare. We gaan voor een livestream met maximale impact. Zonder haperingen, slecht beeld of ongemakkelijke stiltes. Waardoor alles klopt, op dat ene moment.

WE DENKEN MET JE MEE

Wij denken met je mee over hoe je online event er uit moet gaan zien. Want naast dat technisch alles staat, moet de inhoud ook kloppen. Welke impact moet je event hebben? Welke boodschap wil je overbrengen, en hoe gaan we die het beste vertalen? Samen komen we tot de kern.

TEAM VAN PROFESSIONALS

Een crew van professionals staat voor je klaar. Zij ondersteunen je voor, tijdens en na het online event. Vanaf programma-advies tot de aftiteling werk je samen met één aanspreekpunt.

BIJ JULLIE OF BIJ ONS

Heb je op kantoor of werkplek een geschikte, veilige ruimte om te gebruiken? Dan komen we graag naar je toe. Van vrijwel elke ruimte weten we een professioneel ogende setting te maken. Je bent ook welkom in onze livestream studio in Nijmegen. Die is instapklaar en ruim genoeg om veilig te werken.

BASISPAKKET

Een allround livestream begint met onderstaande set-up:

 • Corona-proof studio (450m2)
 • Huiskamer meubilair en decor (andere opties mogelijk)
 • Regisseur (incl. creatief en inhoudelijk advies)
 • Twee 4K studio camera’s (1 bemand, 1 onbemand)
 • Stream, licht-, geluidsapparatuur & crew
 • Basic graphics in huisstijl
 • Livestream in je eigen webomgeving en/of naar alle gewenste social kanalen
 • Eigen content als slides, foto’s of video’s toevoegen
 • Live viewer chat
 • Statistieken
 • DIY Corona-proof visagie setjes

KAARTVERKOOP

Verkocht je eerder tickets voor je offline event? Voor je online event kan dat ook. In samenwerking met Ik Ben Aanwezig is er speciaal voor online events een ticketservice ontwikkelt. Unieke ticketlinks geven de kaartkoper exclusief toegang tot het online event. Als organisator bepaal jij de ticketprijs. Draag je concept uit met een ticketshop in (huis)stijl en benader bezoekers achteraf met een bedankje. Alle gegevens worden opgeslagen en je hebt een mooie verzameling aan data waar je in de toekomst mee vooruit kunt. Deze service is gratis voor organisatoren en voordelig voor bezoekers. 

RADIO MACARONI

Met Radio Macaroni maakten we 32 live programma’s die we online uitzonden. Talkshows, spelshows, dance acts, live bands, alles om de Nijmeegse thuisblijver in Coronatijd van de nodige positiviteit te voorzien. En voor onszelf natuurlijk de ideale manier om te experimenteren en de live producties te verfijnen. Want wat werkt wel en wat niet, als je live online net zoveel impact en interactie wilt als anders.

Meer projecten zien? Neem een kijkje in ons portfolio.

OOK NA AFLOOP STAAN WE VOOR JE KLAAR

Na de uitzending heb je een bulk aan nieuwe content. Met de high quality beelden die voortkomen uit de stream kunnen we mooie edits maken die je voor meerdere doeleinden kan inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een promo voor je volgende live event, die je kunt delen op al je socials of op je website. De stream blijft online beschikbaar en is altijd terug te kijken.

DE EERSTE STAP

Een online event organiseren vraagt om een goede voorbereiding en is voor velen een spannende stap. Wij helpen je graag en kunnen met onze kennis en ervaring jouw event vlekkeloos laten verlopen. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We doen ons best om binnen een dag antwoord te geven.
Wil je direct contact? Bel ons!  We zijn van maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30  telefonisch bereikbaar 

+31 (0)248455316

info@great-things.nl

“Met onze jaren ervaring in de filmproductie wereld en evenementen helpen we je graag om jouw evenement van offline naar online te buigen.”