Creative content

Great Things adviseert merken over communicatie en vangt hun verhalen in bewegend beeld.

We kennen de kracht van beeld en geluid én begrijpen wat onze klanten willen vertellen. Door dat te combineren met hoogwaardige executie, ontstaat content met een zo groot mogelijke impact en bereik. Of dat nu offline op een scherm van 32 meter of online met een e-learning of interactieve liveshow is.

Wij werken voor merken en mensen waarin we geloven. Waarmee we dezelfde visie delen, in/over bijvoorbeeld design, kwaliteit en duurzaamheid. En die hetzelfde denken over de manier waarop je met elkaar om gaat. Belangrijk, want dat werkt lekker én het komt de resultaten ten goede. Want we kennen onze klanten door en door, denken al vanaf een vroeg stadium mee en weten zo precies wie uit ons netwerk het beste bij welke klant past.

We horen vaak dat we als verlengstuk van afdelingen worden gezien. Van de merken voor wie we maandelijkse interne communicatiefilms en online liveshow maken maar ook van diegenen voor wie we series commercials, brandfilms, productfilms, of e-learnings maken. Voor ons een teken dat we goed bezig zijn, want we geloven dat we alleen tot het grootst denkbare effect komen als we onze krachten bundelen.

We weten met onze audiovisuele content mensen te raken. Gericht, met impact en consequent tijdens alle mogelijke contactmomenten.

WAT WE DOEN:

Strategie, concept, ontwerp, verhaal/script, creatie en productie van film, animatie, muziek en geluid, ontwikkeling van e-learnings en interactieve liveshows.

VOOR DEZE MERKEN CREËERDEN WE CONTENT: