Joep Grootings

Joep wil producties neerzetten waarmee hij de juiste snaar raakt. Met een goed doordacht concept en aandacht voor details. En er dan voor zorgen dat alle losse elementen van een productie samensmelten tot een uniek geheel.

Al in zijn vroege carrière in de horeca en als DJ ontwikkelde Joep gevoel voor wat goed is. Die voelsprieten zijn nooit verdwenen, evenals zijn liefde voor muziek.

Als oud-eigenaar van B-wave werkte hij samen met grote, internationale merken. Klanten vragen Joep als strategisch sparringpartner. Hij kijkt met een frisse blik en stelt de juiste vragen om tot de kern te komen. Zo voelt Joep zich onderdeel van het merk, waardoor concepten naadloos aansluiten op de merkidentiteit.

Mooie dingen maakt hij samen. Samen met opdrachtgevers, en met de beste mensen uit het vak. Die inspireren hem. Net als de nacht trouwens, dan ontstaan de beste ideeën.

Eva Loeffen

Van niets iets maken, Eva draait er haar hand niet voor om. Geef haar een koelkast met restjes en ze creëert een zes-gangen diner (terwijl ze luistert naar stevige metal, haar favoriete muziek). Dat deed ze letterlijk nadat ze afstudeerde in fooddesign, toen ze een creatief restaurant mee opzette. Altijd op zoek naar ‘de andere benadering’, was de switch naar film makkelijk gemaakt.

Eva is stressbestendig en vindt oplossingen op plekken waar een ander ze niet ziet. Alhoewel ze dankzij haar rijke verbeelding van nature vrij denkt, schakelt ze ook probleemloos over naar de zakelijke modus. Ondertussen houdt ze de vaart erin, is ze nuchter en to the point.

Fijn aan Eva: ze voelt sfeer goed aan en leest tussen de regels door. Zo zorgt ze ervoor dat samenwerkingen soepel verlopen. Tevreden is ze pas als alle betrokkenen dat ook zijn. Trots? Nou vooruit, wanneer ze een productie tot vervelens toe kan blijven kijken.