Radio Macaroni

Livestream

Client: Radio Macaroni
Year: 2020
Work: Regie, camera, livestream techniek

Een project dat is ontstaan tijdens de corona crisis. Evenementen werden gecanceld en het sociale leven in stad kwam stil te liggen. Een aantal vaste partners uit Nijmegen en omstreken hebben toen de handen ineen geslagen. In één week tijd werd Radio Macaroni tot leven gewekt om de thuiszittende Nijmegenaar van de nodige positiviteit te voorzien. 

In totaal hebben we met Radio Macaroni 32 live programma’s online uitgezonden, in een ruim opgezette studio voorzien van een decor (huiskamersetting) met video-, licht- en geluidsapparatuur. Wij zorgden voor het camerawerk, de regie en alle techniek achter de livestream.

Er werden diverse partijen uit de Nijmeegse evenementen-branche uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Het programma bevatte DJ-sets, live-optredens en een talkshow waar de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod zijn gekomen. 

Tijdens het draaien zijn regels opgevolgd in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM zodat de veiligheid van iedereen gewaarborgd is gebleven.

Radio Macaroni was live te volgen op Facebook en YouTube:
Facebook
Youtube

Radio Macaroni is mede mogelijk gemaakt door:
Het Zusje van Debbie, Ecolicht, Soundsworks, HonigEvents en Great Things.

Meer info over livestreamen: online events