- Blog, Vacancy

GREAT THINGS ZOEKT EDITOR

We zijn een jong bureau, gevestigd in het centrum van Nijmegen en we groeien hard.

Great Things produceert en creëert film, animatie, muziek en geluid voor merken. We kennen de kracht van beeld en geluid én begrijpen wat onze klanten willen vertellen. Door dat te combineren met hoogwaardige executie, ontstaat content met een zo groot mogelijke impact en bereik. Dat doen we al jaren voor klanten als Miele, Delta Lloyd, Volkswagen, De Persgroep Nederland, Wella en meer.

Wat ga je doen?
Je werkt aan communicatie-, brand- en productfilms, commercials, social media campagnes, interne communicatie en meer.
Je rol is ruimer dan alleen het hakken en plakken van beelden. Je denkt mee in concepten, werkt aan mood- en storyboards en helpt zo nodig op locatie. Ook vragen we je eigen casevideo’s in elkaar te sleutelen zodat we nog meer mooie projecten kunnen binnenslepen en nieuwe relaties kunnen opbouwen met opdrachtgevers.

Hoe werk je?
Je werkt doordacht en gestructureerd aan een overload aan data, layers en folders. Precies, vindingrijk en met focus, zoals je eigenlijk al je werk doet.
Je workstation is altijd stabiel en je zit bovenop de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je hebt een uitstekend fingerspitzengefühl als het gaat om muziek, flow en kleuren. Je kan in de offline moeiteloos tempo maken, om in de online, tot in perfectie te stoeien met de frames. Je hebt perfecte Adobe Premiere en After Effects skills, extra scorend vermogen met Resolve, Cinema 4D, Logic en/of soortgelijke programma’s.

Wat voor mens ben je?
Je bent gewend om onder druk te werken met strakke deadlines, raakt niet snel in paniek bij een renderfout en neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen werkbelasting. Je bent iemand die floreert in klein teamverband en goed overweg kan met in je nek hijgende klanten, maar ook heel goed zelfstandig en met weinig sturing kan werken.

Werken bij Great Things betekent werken in een jong, klein en ambitieus team. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen in een richting waar jij je goed bij voelt. Daarnaast zijn we gewoon heel erg leuke mensen en zorgen we goed voor je als het gaat om arbeidsvoorwaarden, een fijne werkplek, eten, drinken en een borreltje op z’n tijd.
We bieden je een contract van 32 uur met mogelijkheid tot uitbreiding.

Reageer ajb alleen als je voldoet aan deze functieomschrijving. Stuur je portfolio samen met een korte mail die uitlegt waarom jij het meest geknipt bent naar eva@great-things.nl.