- Blog, Vacancy

DE BESTE JR. CREATIVE PRODUCER

VACATURE GESLOTEN

Great Things produceert en creëert film, animatie, muziek en sound. We gebruiken de kracht van beeld en geluid om de boodschap van een merk of organisatie te versterken en om events en shows te verrijken. Dat doen we al jarenlang voor klanten als Miele, Delta Lloyd, Volkswagen, De Persgroep / Q-music, Wella, etc.

Als junior creative producer assisteer je in het realiseren van de meest uiteenlopende filmproducties. Vanzelfsprekend binnen tijd en budget en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. De directeur van een grote onderneming die zijn medewerkers maandelijks update via een film? De marketingafdeling die video wil inzetten, maar niet precies weet hoe? Check. Of gewoon heel goed overbrengen hoe sexy die ene auto wel niet is? Jij kunt dit.

Je organiseert als de beste en werkt samen met een flinke pool van professionals en breidt deze ook uit. Je vindt nieuwe opdrachtgevers en werkt aan onze eigen marketing, communicatie en backoffice taken.

Je klikt snel met veel mensen, luistert goed, komt snel tot de kern en communiceert helder. Je wilt leren en groeien, bent onuitputbaar, vindingrijk, hebt gevoel voor goede content en snapt dat juist de kleine dingen iets groots kunnen maken.

Een MarCom opleiding en ervaring in het produceren van films is gewenst. Fijn schrijven en kunnen werken met Adobe is een pré.

Je start zo snel mogelijk met 32 uur op een prima werkplek in het centrum van Nijmegen en werkt toe naar het grote doel: fulltime je eigen creatieve weg binnen GT vinden, zelfstandig produceren en eigen accounts beheren. Achieve greatness!

Stuur voor 30 juni 2017 je motivatie en C.V. naar start@great-things.nl t.a.v. Joep Grootings.