- Blog, Vacancy

Vacature Creative Producer


Great Things is een creatief bureau dat merken adviseert over communicatie en hun verhalen vangt in beeld en geluid. We creƫren content met een lang leven en produceren online events en E-learnings via ons interactieve videoplatform.

Werkzaamheden Creative Producer
-Projectmanagement
Je communiceert met de klant en met het (door jou samengestelde) team van creatieven. Je maakt en beheert offertes en planning en zorgt voor soepele doorloop van projecten, vanaf aanvraag tot en met oplevering.

-Marketing, sales & accountbeheer
Je draagt bij aan onze marketing en sales en werkt aan een goede relatie met je accounts. Je denkt commercieel mee en bent actief bezig met nieuwe kansen en samenwerkingen.

-Productie
Je stelt een crew samen, en zorgt o.a. voor locaties, callsheets en pre-productiemeetings.
Tijdens shoots ben je aan het werk als producer of opnameleider en zorg je dat de klant helemaal tevreden is.

Je profiel
Wij zoeken iemand die weet hoe de bureau-/merkenwereld in elkaar zit vanuit een commercieel perspectief, met minimaal 2 jaar ervaring bij een soortgelijk bureau.
Iemand die er plezier uit haalt om met veel verschillende (soorten) projecten tegelijkertijd bezig te zijn, en om jezelf en Great Things te laten groeien.
Je hebt gevoel voor goede content, vertrouwen in je eigen kunnen, en je snapt dat juist de kleine dingen iets groots kunnen maken. We zijn op zoek naar iemand die vloeiend Nederlands spreekt.

We bieden jou
– Een plek in een fijn, klein team
Ruimte om je stempel te drukken: laat jezelf en Great Things groeien
– Een werkplek in een prachtig kantoor, middenin het centrum van Nijmegen
– Elke dag een goede lunch
– Contract van minimaal 32 uur

Stuur je cv samen met een korte mail die uitlegt waarom jij het meest geknipt bent naar eva@great-things.nl.